top of page

Dobrodošla na mojem blogu!

Updated: Jun 29, 2023

Moje poslanstvo je na ta svet vnašati svetle, spodbudne in podporne besede, zgodbe ter sporočila. Pri tem uporabljam moje prirojene in priučene darove.


Sem Andrejka Likar Kofol, hči, žena, mama, arhitektka - notranja oblikovalka in certificirana bralka iz kart ter intuitivna svetovalka.Zakaj karte?


Prve karte, The Goddess Tarot, mi je podaril moj mož. Ko sem jih študirala, me je ogromna količina simbolov in zgodb skoraj odvrnila od nadaljnega dela z njimi, a na srečo sem takrat imela sodelavko Majo, ki mi je priporočila Zen tarot karte. Te sem kar požirala in kmalu začela z branjem prijateljem, širši družini, sodelavcem, znancem in njihovim prijateljem. Karte sem veselo nosila na novoletna srečanja in v ženske kroge. Brala sem jih ob kavi in na izobraževanjih.


Skozi karte in njihove zgodbe sem rasla osebnostno, prav tako pa tudi ženske, katerim sem večkrat pogledala v karte. Karte v sebi nosijo univerzalne resnice, ki nagovarjajo prav vsakega od nas, da si še bolj prisluhne in živi lastno resnico.


Glede na temo branja iz kart po navadi izberem dvoje kart, iz katerih berem istočasno. Na ta način stranke dobite širši in globlji vpogled v temo in podzavestne vzorce in navade. Uporabljam tarot in orakeljske karte, katere vam na branju tudi predstavim.

Kaj pomeni naziv certificirana bralka iz kart?

Ker sem nadvse uživala na branjih samih ter ob odzivih ljudi, katerim sem brala iz kart, me je vleklo naprej, v profesionalne vode. Odločila sem se za certificiran tečaj branja iz kart, ki ga izvaja največja založba na področju osebne in duhovne rasti Hay House. S certifikatom sem pridobila dodatna znanja in potrditev, da sem kot samouk dobro sledila intuiciji. Zavezala sem se tudi, da bom sledila visokim etičnim standardom Hay Housa, ko gre za branje iz kart.


Kako ti lahko stojim ob strani na tvoji poti?


S sporočili iz kart ti pomagam najti jasnost na področjih, kjer se vrtiš v krogu. V karte pogledava, kje ležijo tvoje moči, kam te kliče srce, kje imaš izzive ter kateri koraki vodijo do rešitev. Pogledava lahko v tvoje odnose, kakšen je prispevek vsakega od vpletenih v odnos ter kakšna je skupna energija. Možnosti je neskončno. Vse pa zavisi od tvojega vprašanja oz. teme, ki jo želiš raziskati. Vprašanja ti pomagam pravilno formulirati, da prejmeš jasne in razumljive odgovore.


Kako ti s svojimi darovi osvetlim tvojo pot?


Ker sem zavezana svetlobi, podpornim besedam in resnici, od mene lahko pričakuješ prav take besede. Te niso nikoli besede obsojanja in kritike. Vsak od nas je na lastni poti rasti in sama pravim, da je veliko lažje rasti ob izbranih in spodbudnih besedah in vodstvu, kot pa ob "brcah".


Kaj prejmeš na branju iz kart?


Na branju iz kart prejmeš vso mojo pozornost. Namera branja je vedno najvišje dobro tebe in vseh vpletenih. Sporočila, ki jih nosijo v sebi karte prevedem v razumljive besede in prispodobe, ki ti pomagajo stopiti v svojo moč in sijati svojo luč bolj zavestno. Vrednost branja iz kart je neprecenljiva: mir v duši, jasnost, ko gre za korake naprej in razumevanje dogodkov, odnosov ter svojih vzorcev in dejanj.


Dobrodošla!


Andrejkino branje iz kart je bilo nekaj najlepšega, kar sem v zadnjem času doživela, saj mi je potrdila vse, kar sem globoko v sebi že sama slutila. A saj vemo kako je, sebe velikokrat težje poslušamo, kakor če nam to isto stvar pove nekdo drug. Tako sem resnično hvaležna Andrejki in njenim vodnikom za to vodstvo. Ni je bilo stvari, ki me ne bi ganila ob njenem branju. Z vsako dvignjeno karto se mi je bolj smejalo, ker sem čutila, da je to to. Najbolj se mi je nasmejalo ob lastnem poslanstvu, ker ga je tako dobro ubesedila, saj ga sama do zdaj nekako nikoli nisem znala oz. upala izraziti, zdaj pa ima vse skupaj samo še večji smisel! Zelo pa se me je dotaknilo tudi to, ko sem mogoče končno ugotovila, od kje izvira moja duša. Zdaj je lažje razumeti vse notranje klice in slediti temu, po čemer moja duša kliče. Vse kar sedaj rabim še, je to, da stvari končno prizemljim. Neskončno hvaležna. Andrejka, hvala za čudovito delo, hvala, da nam kažeš pot. Mojca, Žiri
8 views0 comments

Comments


bottom of page