top of page
IMG_9269_p_and.jpg
kristali (1).png

Pogosta vprašanja

Vse kar te zanima o branju iz kart

vse kar vas zanima o branju iz kart
Za dušo
Pogosta vprašanja o branju iz kart
Kaj je branje iz kart

Zakaj bi se človek odločil za intuitivno svetovanje?

V hitrem tempu življenja se je včasih težje prepustiti toku življenja in zaupati, da bodo odgovori prišli ob pravem času. Za to je potrebno biti čuječ, kar pa je posebne vrste izziv v svetu, ker so ljudje večino časa v glavi in nepovezani z lastnimi telesi, srcem in intuicijo. Karte prinašajo sporočila, ki stranki osvetlijo izzive z drugega zornega kota. Z njihovo pomočjo so odločitve, smer in naslednji koraki lahko lažji, ker je oseba, ki je prejela jasnost, notranje pomirjena in fokusirana.

Ali lahko spremenim potek dogodkov, ki so prikazani v kartah?

Vse, kar je pokazano v kartah, so mogoči izidi glede na trenutne energije in dogajanje. Kadarkoli v življenju lahko z novimi odločitvami spremenite potek dogodkov vi ali osebe, ki so v situaciji skupaj z vami.

Kakšna je razlika med intuitivno svetovalko, bralko iz kart in vedeževalko?

Zapisane razlage ne predstavljajo nujno splošnega razumevanja pojmov.

Vedeževalka iz kart največkrat napoveduje prihodnost. Vedeževanje je po SSKJ glagolnik od vedeževati. Le ta pa pomeni: Na osnovi kakih znakov vedeti, pripovedovati preteklost, zlasti pa prihodnost.

Bralka iz kart v karte pogleda največkrat v sedanjost, ker prepričanja, vzorci in izbire določajo energijske potenciale ali možne izide v prihodnosti. Pri tem vedno razloži, da je prihodnost, ki je zapisana v kartah, odvisna od stranke same, njene svobodne volje in odločitev, ki jih bo sprejemala.

Intuitivna svetovalka strankam s pomočjo lastnih intuitivnih uvidov svetuje tudi pristope in tehnike, ki stranko na njeni poti podprejo ter jo vodijo v želeno smer.

Intuitivna svetovalka
Bralka iz kart
vedeževanje
Sporočila iz kart
Pogled v pozavest

So lahko sporočila iz kart tudi negativna?

Sporočila iz kart ne nosijo predznakov. So potrditve, da so stranke na pravi poti ali pa so vabila, ki stranko vodijo ven iz vzorcev in navad, ki zanjo niso podporna.

Lahko na intuitivnem svetovanju pogledava tudi v situacije drugih ljudi?

Lahko se pogleda v odnose, ki jih imate z ljudmi ali v energijski potencial morebitnega odnosa. Nikoli pa se ne gleda v situacije ljudi, ki niso prisotni na branju, saj nimamo njihovega dovoljenja.

Ali so intuitivna svetovanja zaupna?

Vsa intuitivna svetovanja so 100% zaupna.

spletno svetovanje
jasnost
rešitve, koraki
razumevanje
100% zaupno

Prejmem vračilo denarja, v kolikor zaradi opravičenih razlogov zamudim spletno srečanje ali srečanje v živo?

V kolikor intuitivno svetovanje ni bilo odpovedano tri dni pred terminom branja, do vračila žal niste upravičeni.

Kakšna je vaša politika glede odpovedi?

Po rezervaciji je mogoča enkratna prestavitev termina, v kolikor se prestavitev izvede 72 ur pred rezerviranim terminom. 

Northern Lights

Imaš vprašanje, na katerega nisi našla odgovora? 

bottom of page