top of page
Mnenja strank.jpg

Odzivi strank

Kaj pravijo stranke o intuitivnem svetovanju

odzivi strank o intuitivnem svetovanju
105.png

Andrejkina toplina poboža še najbolj zmatrano srce. Njen intuitiven dar ti pomaga razumeti lastno doživljanje sebe, odnosov z drugimi ljudi in sveta. S svojim pronicljivim duhovnim vodstvom te objame in posveti na zaklade, ki jih nosiš v sebi. Res lepa in globoka izkušnja.

Marina Louise

Ljubljana

105.png

Za intuitivno svetovanje z Andrejko sem se odločila, ker se na svoji poslovni poti soočam z novimi možnostmi in odločitvami. Kar mi je v veselje obenem pa kdaj tudi izziv in breme. Andrejka je poglobila moj uvid v situacijo, da sedaj bolj vem, kako uživati in zaplavati v te nove možnosti in spremembe, obenem pa, kako se izogniti potencialnim izzivom, ki jih vsaka življenjska sprememba prinaša. Andrejka mi je pomagala okrepiti notranji glas. Dobila sem potrditev, da je pomembno, da sledim svoji intuciji in sebi. Karte in besede, ki jih je izbirala so bile res skladne z mojo dušo in potjo.

Maruša

Ljubljana

105.png

Sporočila s svetovanja sprejemam kot podporo, usmeritev in preverjanje na določenih točkah mojega življenja, na osnovi katerih se lažje odločam, kako naprej in tudi za morebitne premike, spremembe na mojem nadaljnjem potovanju.

Tanja

Idrija

105.png

Intuitivnega svetovanja pri Andrejki sem se udeležila že drugič. Še dolgo po branju z mano ostajajo slikovne podobe iz kart. Simbolika mi veliko pomeni, saj se lahko z njo lažje povežem in jo začutim. Med branjem si skrbno zapisujem, katere karte so se odprle in kaj mi Andrejka pove. Kasneje se večkrat vračam k zapiskom, ki so mi v pomoč pri večjemu notranjem miru, da bo vse ok in da sem na pravi poti. Zanimivo mi je, da se vedno pojavijo karte, ki so realen odsev dogajanja zunaj in znotraj mene. Vedno sem nekoliko presenečena nad samim branjem iz kart in vedno bolj jim zaupam. Sprašujem se, kako karte vedo določene stvari in kako me lahko tako dobro poznajo. Res zanimivo!

Sanja

Postojna

105.png

Branje iz kart pri Andrejki je bilo res lepa izkušnja. Andrejko sem začutila takoj, ko sem zasledila njeno ponudbo in to je ponavadi znak, da me stvar lahko podpre. Vesela sem, da sem se temu odzvala in si podarila to izkušnjo. Skupaj z njo sem na začetku postavila namero in karte, ki so prišle, so bile res prave zame v dani situaciji. Neverjetno kako so se povezovale med sabo, si sporočilno sledile in ponovile sporočilo, ki ga težje slišim oz. ponotranjim. Take karte so se pokazale večkrat. Sporočila so me postavila na realna tla, pokazala pa so mi tudi pot, konkreten način, kako rešiti svoj izziv. Pomagala so mi v sebi najti pravi odgovor zase in me podprle. Všeč mi je, ker je Andrejka šla raziskovat moje vprašanje globje, postavila je več podvprašanj na katere je podala odgovor. Celotna izkušnja je bila super in jo priporočam vsem, ki jim je tak način blizu.

Maja

Ivančna Gorica

Planet and Moon

"BRANJE IZ KART JE BRANJE ZA DUŠO.
JE VPOGLED V TVOJO NOTRANJOST,

JE KAŽIPOT V PRIHODNOST."
Saša, Idrija

Draga Andrejka, hvaležna, da si mi potrdila spet, kdo sem in kaj zmorem! Ti čudni dvomi vedno zbegajo in kar naenkrat ne zaupaš sebi. Potem ti vesolje pošlje Andrejko, kot znak, da je vse v redu in si ti tudi v redu, samo zadihaj, ker to rabiš, zaupaj in verjemi ter pojdi naprej. Vse bo tako, kot si si zamislila! 
Res, draga Andrejka... gledam in gledam zapiske in vidim sebe! To sem jaz že od nekdaj, samo rabila sem zunanjo potrditev... spodbudo.  In ne... to ni vedeževanje, to je realna slika, samo videt je treba in priznati si ter sprejeti sebe z vsemi napakami.
Prvič sem to počela in ni mi žal, definitivno je vredno.  Zelo navdihujoče! Lahko rečem, da imam od tukaj naprej več poguma in razuma.
Pozitivna energija! Cenim tvoje delo in ga spoštujem! 

Anja

Medvode

Hvaležna za izkušnjo intuitivnega svetovanja. Dobila sem veliko potrditev svojega načina delovanja, nekaj sporočil, ki so me prijetno presenetila, me razveselila in ganila, več zaupanja in žara ter usmeritve, kako naprej in kje naj bo moj fokus. Hvaležna Andrejki za mirno, lepo energijo in za vso podporo. Z veseljem priporočam.

Bojana

Cerklje na Gorenskem

Omg, Andrejka je EDINA, ki ji dovolim, da mi vrže karte… mislim, da to pove samo po sebi vse. Sama si jih berem že 15 let in zato še toliko bolj cenim prostor, ki ga za povezavo s Poljem dobim s pomočjo Andrejke. Zame je to luksuz. Cenim njeno diskretnost, nevsiljivo odprtost, prizemljenost hkrati… Ob njej in njenih postavitvah res lahko vstopim v Stik na en poseben, hiter, jasen način, ki me hkrati obogati, se dotakne srca in mi da material za poglabljanje in notranje delo naprej…. Love it.

Tina

Nova Gorica

Andrejka se mi je že na pogled zdela srčna oseba, tudi zato sem se prijavila na intuitivno svetovanje. Zanimalo me je predvsem, kakšna je situacija v poslu. Ko mi je razlagala, mi je bilo vse takoj jasno, imam večjo jasnost, da sem na pravi poti in kaj me zavira na tej poti. Zaupanje je večje, da bo vse tako, kot mora biti. Hvala Andrejka. Priporočam vsakomur, ki ima dileme, kako naprej, odgovori so v nas, samo na plano jih je treba spravit, Andrejka pri tem pomaga.

Nevenka

Črnomelj

Prvič sem se srečala s sporočili iz kart. Andrejki sem razložila namero in se predala. Sporočila, ki sem jih dobivala, so bili zame pomembni uvidi za mojo nadaljnjo poslovno pot. Andrejka je vsako sporočilo detaljno razložila in odgovorila na vsako moje vprašanje. Skupaj sva poiskali, kje me sporočila podpirajo. Dobila sem usmeritev, potrditev in trdnost v mojih odločitvah.  Branje kart sem doživela kot res lepo izkušnjo, ki me je obogatila. 
Andrejka, hvala ti.

Urška

Ajdovščina

IZBERI RAST IN JASNOST &
NAROČI SVETOVANJE Z ANDREJKO.

103.png

​Včeraj mi je prinesel točno to, kar sem potrebovala. Potrditev.
Andrejka L. Kofol mi je pogledala v karte. Navdušena. Hvaležna. Preko svetovanja sem dobila še tisti zadnji manjkajoči puzzle. Slika se je sestavila in sedaj jo lahko postavim na mesto, kjer jo bom vsak dan lahko občudovala, negovala.
Andrejka vas bo preko kart popeljala na čudovito potovanje, izvedele boste točno to, kar potrebujete. 
Naj te karte pokličejo, prepusti se, zaupaj in Andrejka je pravi naslov za predajo sporočila.  HVALA. 

Sanja

Kamnik

103.png

Hvala Andrejka L. Kofol za svetovanje. Moram napisati, da sem že imela izkušnje z vpogledom v karte, ampak sem potem nekako spoznala, da ni ravno vsakemu za zaupati, ker to so le naše osebne energije, tokovi, poti in sem se naučila, da moram začutiti človeka, ki mi odpira karte, drugače raje odklonim. Pri tebi Andrejka, pa je bil takoj JA, njej pa dovolim. In ni mi žal. Lepo sva zaokrožili svetovanje in tudi občutek ob tebi je bil ljubeč, sprejemajoč, miren, pa čeprav sem te včeraj prvič videla. Zelo ljubo mi je bilo to, ker si dala možnost, da sem sama razbirala sporočila iz kart, ti pa si mi sporočilo samo še bolj odprla in ga podprla. Hvala za to izkušnjo.

Lidija

Rečica ob Savinj

103.png

​Andrejka je resnično mojstrica. Svetovala mi je za razjasnitev določene situacije in karte so bile zares zgovorne in polne simbolike, ter so se čudovito navezovale ena na drugo, predvsem pa na dano situacijo, katero sva "razreševali". Všeč mi je, ker vedno vpraša tudi za mnenje tistega, ki je tega branja deležen, ker se mi zdi, da sta dostikrat pomembni obe perspektivi. Določena simbolika pač za nekoga pomeni nekaj drugega oz. mu prinaša še neko globlje sporočilo. Svetovanje priporočam vsakemu, ki potrebuje nekaj usmeritve, mogoče spodbude ali samo potrditve tistega, kar globoko v sebi že ve. Andrejka, hvala iz srca.

Marjeta

Gorenja vas

103.png

​Andrejkino svetovanje je bilo nekaj najlepšega, kar sem v zadnjem času doživela, saj mi je potrdila vse, kar sem globoko v sebi že sama slutila. A saj vemo kako je, sebe velikokrat težje poslušamo, kakor če nam to isto stvar pove nekdo drug. Tako sem resnično hvaležna Andrejki in njenim vodnikom za to vodstvo. Ni je bilo stvari, ki me ne bi ganila ob njenem svetovanju. Z vsako dvignjeno karto se mi je bolj smejalo, ker sem čutila, da je to to. Najbolj se mi je nasmejalo ob lastnem poslanstvu, ker ga je tako dobro ubesedila, saj ga sama do zdaj nekako nikoli nisem znala oz. upala izraziti, zdaj pa ima vse skupaj samo še večji smisel! Zelo pa se me je dotaknilo tudi to, ko sem mogoče končno ugotovila, od kje izvira moja duša. Zdaj je lažje razumeti vse notranje klice in slediti temu, po čemer moja duša kliče. Vse kar sedaj rabim še, je to, da stvari končno prizemljim. Neskončno hvaležna Andrejka, hvala za čudovito delo, hvala, da nam kažeš pot <3 <3 <3

Mojca

Žiri

ORGANIZIRAJ NEPOZABEN DOGODEK &
IZBERI INTUITIVNO SVETOVANJE

104.png

Andrejko sem spoznala čisto slučajno. No, pravzaprav to ni bilo slučajno. V tistem trenutku sem jo zares potrebovala in začutila. Razen mojega imena ni o meni vedela nič. Ko pa mi je svetovala, sem mislila, da me pozna že celo življenje. Z njeno pomočjo sem prišla do "aha" momentov. Njeni nasveti so mi dali čudovito odskočno desko za moje napredovanje v življenju.

Petra

Horjul

104.png

Nikoli nisem pomislila na to, da bi z intuitivnim svetovanjem lahko dobila odgovor na vprašanje, ki me že dlje časa muči. Prvič mi je Andrejka sama predlagala, če pogledava, kaj mi karte pravijo? Zdaj pa sem se nanjo obrnila že večkrat, ker ne vidim smisla z izgubo energije z vrtenjem v krogu. Odgovori me vedno pomirijo in mi pokažejo pravo smer. Hvala Andrejki za njeno poslanstvo.

Janja

Cerkno

104.png

Za intuitivno svetovanje z Andrejko sem se odločila, ker se na svoji poslovni poti soočam z novimi možnostmi in odločitvami. Kar mi je v veselje obenem pa kdaj tudi izziv in breme. Andrejka je poglobila moj uvid v situacijo, da sedaj bolje vem kako uživati in zaplavati v te nove možnosti in spremembe, obenem pa kako se izogniti potencialnim izzivom, ki jih vsaka življenjska sprememba prinaša. Andrejka mi je pomagala okrepiti notranji glas. Dobila sem potrditev, da je pomembno da sledim svoji intuciji in sebi. Karte in besede, ki jih je izbirala so bile res skladne z mojo dušo in potjo.

Maruša

Ljubljana

104.png

Andrejka, najlepša hvala za božanje moje duše in potrditve, ki sem jih dobila na svetovanju. Pogovor mi je dal novega zagona, motivacijo in mir. Naj žar v tvojih očeh navdahne še več duš in karte napolnijo tisočera srca.

Nina

Begunje pri Cerknici

bottom of page