top of page

Lovilci sanj z idrijsko čipko

Vse se začne s sanjami.

Andrejka Likar Kofol, bralka iz kart, intuitivna svetovalka
Grafike za spletno stran.png

Zakaj lovilci sanj delujejo?

 • Zgodba lovilcev sanj je prastara. Le ta je dokaz, da so ti sveti predmeti preživeli preizkušnjo časa in vedno znova dobro služijo otrokom in odraslim.
   

 • Ustvarim jih, da delajo v tvoje najvišje dobro. V mrežo vpletem namero, da do tebe zdrsijo le dobre sanje, ideje in vizije. Slabe sanje in nočne more ostanejo ujete v mreži, kjer jih dnevna svetloba izniči. Puf in ni jih več.

 • Vanje vpletam samo najboljše: dobre namere, najboljše niti, avtorske čipke po vzorcih svete geometrije izdelane posebej za ta namen, peresa, naplavljen les… ter kristale, ki podprejo človeka.
   

 • Moje stranke zaupate v moči narave, stvarstva in svetih predmetov narejenih z dobro namero in čarnimi močmi.

Za lepe sanje...

Pogosta vprašanja

 • Kakšnih velikosti so lovilci sanj?
  Lovilci sanj z idrijsko čipko so največrkrat izvedeni z obročem premera 25 cm, mini lovilci sanj, s klekjanim peresom, pa imajo premer obroča 7 centimetrov. Omejitev glede velikosti pravzaprav ni, saj so vsi lovilci sanj izdelani po meri, .
 • Kakšen je rok izdelave?
  Od nekaj dni, do dveh tednov. Rok izdelave zavisi od zaloge sestavnih delov lovilca sanj. Okviren datum prevzema vam zaupam ob prvem pogovoru, točen datum izdelave pa po pogovorih z dobavitelji.
 • Kakšne so cene lovilcev sanj?
  Cena lovilca sanj z idrijsko čipko, s premerom obroča 25 cm, je od 111 € naprej. Cena mini lovilca sanj s premerom obroča 7 cm in klekljanim peresom je 54 €. Od 54 € naprej je cena lovilca sanj brez čipke (otroški lovilci sanj). Cena je odvisna od zahtevnosti lovilca sanj in njegovih sestavnih delov: poldragih kamnov, peres, niti ... Za več info me pokličite na 040 475 391.
 • Je mogoče naročiti lovilec sanj brez čipke?
  Seveda. Po želji. Your wish is my command ;) Otroški lovilci sanj so tisi, ki jih največkrat ustvarim brez čipke. Le te krasijo plišaste živalice in vse kar bogati otroško domišljijo.
 • Je mogoče naročiti lovilec sanj brez peres?
  Seveda. Lovilec sanj lahko izdelam s peresi narejenimi iz tekstila, Fimo mase, Das mase, papirja ali drugh materialov. Lahko pa peresa nadomestim z naplavljenim lesom, prodniki in drugimi predmeti.
 • Pošiljate lovilce sanj po pošti?
  Mojim strankam predlagam osebni prevzem lovilca sanj v Idriji ali na relaciji Idrija - Ljubljana. Po dogovoru lahko lovilec sanj dostavim tudi na vaš naslov. Pošiljanje ne pride v poštev, ker lovilec sanj pred predajo energijsko očistim, da deluje v vaše najvišje in najboljše dobro. S pošiljanjem pa nimam nadzora nad energijami, katerih je deležen na poti.

Lovilci sanj brez čipk

12.jpg

NAROČI SVOJ LOVILEC SANJ

bottom of page