top of page

Andrejka

Intuitivna svetovalka in arhitektka

Andrejka Likar Kofol, bralka iz kart, intuitivna svetovalka

Andrejka intuitivno prevaja sporočila tistim, ki si želite razumeti dogodke in odnose ter si zavestno višati vibracijo.

 

Njena največja strast v življenju je, da vam prebira zgodbe in simbole iz kart, ki vas opolnomočijo, da samozavestne in sijoče pišete navdihujoče zgodbe lastnih življenj.

 

Vse stranke sprejema brez obsojanja. Posluša vas in sliši ter vam pomaga do jasnih odgovorov in usmeritev. 

Andrejka Likar Kofol, bralka iz kart
Andrejka Likar Kofol. intuitivna svetovalka

Kdo je Andrejka?

 

Neizmerno domišljijo in tehnično natančnost je združila ter postala arhitektka, notranja oblikovalka. Za stranke več kot 20 let snuje in oblikuje pohištvo po meri, njihove domove, poslovne prostore in turistične nastanitve. Sije, ko strankam svetuje in jih vodi do prostorov, ki so lepi in ljudi podpirajo celostno.

 

Že od malih nog je odprta za vse metafizično. Na starše se je že kot malčica obračala z vprašanji, kot je: »Zakaj sem se rodila prav vama in ne drugi družini?« Vedno jo je zanimalo tisto, kar je očem skrito. Tako se je z očetom že v gimnazijskih letih udeleževala hoje po žerjavici, Rebirthingov, plesov Kaosa in opravila I. stopnjo Reikija ter kasneje tečaj Theta healinga.

Hay House certifikat za bralko iz kart

Karte so prišle v njeno življenje kot darilo od moža. Prevzele so jo s pronicljivostjo in globino sporočil. Vztrajno jih je študirala, brala prijateljicam, znancem, ženskam v krogih, podjetnicam in vsakemu, ki je želel pogledati globlje vase, v svoje moči in izzive.

 

Po letih uspešnih branj je v letu 2022 prejela certifikat, ki Andrejki pomeni zavezanost nenehnemu učenju, visokim moralnim in etičnim normam ter 100% zaupnosti.

Andrejka ti želi le najboljše,

IZBERI RAST IN JASNOST &
NAROČI SVETOVANJE Z ANDREJKO.

bottom of page